Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24203
Title: | Вивчення впливу рецептурних складників на зміну міцності адгезії сирної маси |
Authors: | Березуцька, Н. С. Обозна, М. В. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Перцевой, Ф. В. |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Березуцька Н. С., Обозна М. В. Вивчення впливу рецептурних складників на зміну міцності адгезії сирної маси. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Перцевой Ф. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 7. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24203 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_7.pdf | 121.25 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.