Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31907
Title: Вплив деяких інгредієнтів на якісні зміни функціональних властивостей к-карагінану
Authors: Резніченко, А. В.
Амансеїдов, А. Х.
metadata.dc.contributor.advisor: Перцевой, Ф. В.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Резніченко А. В., Амансеїдов А. Х. Вплив деяких інгредієнтів на якісні зміни функціональних властивостей к-карагінану. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Перцевой Ф. В. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 43.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31907
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_43.pdf137.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.