Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49668
Title: | Дослідження вмісту сухих речовин у екстракті при водно-тепловій обробці ядра соняшника |
Other Titles: | Исследование содержания сухих веществ в экстракте при водно-тепловой обработке ядра подсолнечника Research of the maintenance of solids in the extract at vodno-thermal processing of the kernel of sunflower |
Authors: | Перцевой, Ф. В. Бідюк, Д. О. Гурський, П. В. |
Issue Date: | 2009 |
Publisher: | Харків: ХНТУСГ |
Citation: | Перцевой Ф. В., Бідюк Д. О., Гурський П. В. Дослідження вмісту сухих речовин у екстракті при водно-тепловій обробці ядра соняшника. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 88 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2009. С. 210-216. |
Series/Report no.: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 88 |
Abstract: | У статті досліджено вміст сухих речовин у екстракті при водно-тепловій обробці цілого ядра соняшника при різних параметрах. Проаналізовано органолептичні показники отриманих зразків подрібненого соняшникового ядра. В статье исследовано содержание сухих веществ в экстракте при водно-тепловой обработке цельного ядра подсолнечника при различных параметрах. Проанализированы органолептические показатели полученных образцов измельченного ядра подсолнечника. In article the maintenance of solids in an extract is investigated at vodno-thermal processing of an integral kernel of sunflower at various parametres. Are analysed indicators of the received samples of the crushed kernel of sunflower. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49668 |
ISBN: | 5-7987-01 76-X |
Appears in Collections: | Випуск 88: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_88_2009_29.pdf | 251.48 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.