Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47159
Title: Дослідження впливу рецептурних компонентів на тривалість структуроутворення модельної системи паст закусочних
Other Titles: Исследование влияния рецептурных компонентов на продолжительность структурообразования поддельной системы паст закусочных
Research of influence of compounding components on duration of gelation of moddel'noy of system of pastes of snack bars
Authors: Гурський, П. В.
Бідюк, Д. О.
Перцевой, Ф. В.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Гурський П. В., Бідюк Д. О., Перцевой Ф. В. Дослідження впливу рецептурних компонентів на тривалість структуроутворення модельної системи паст закусочних. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 140 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2013.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 140
Abstract: За допомогою приладу Валента досліджено вплив рецептурних компонентів на кінетику міцності ma тривалості структуроутворення модельної системи паст закусочних. Обгрунтовано концентрацію структуроутворювача для використання в рецептурі паст закусочних на основі сиру кисломолочного нежирного.
C помощью прибора Валента исследовано влияние рецептурных компонентов на кинетику прочности и продолжительности структурообразования модельной системы паст закусочных. Обоснована концентрация структурообразователя для использования в рецептуре паст закусочных на основе творога нежирного.
By the device of Valenta influence of compounding components is investigational on kinetics of durability and duration of gelation of the model system of pastes of snack bars. The concentration of strukturoobrazovatelya is grounded for the use in compounding of pastes of snack bars on the basis of curd of unfat.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47159
Appears in Collections:Випуск 140: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_140_2013_15.pdf268.74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.