Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49705
Title: Вибір раціональних співвідношень маслянки, соку, цукру та «Ламідану» для молочних коктейлів
Other Titles: Подбор рациональных соотношений пахты, сока, сахара и «Ламидана» для молочных коктейлей
Selection of rational parties пахты, juce, sahara and «Lamidana» for молочниых cocktails
Authors: Рудавська, М. В.
Перцевой, Ф. В.
Кущ, С. П.
Issue Date: 2009
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Рудавська М. В., Перцевой Ф. В., Кущ С. П. Вибір раціональних співвідношень маслянки, соку, цукру та «Ламідану» для молочних коктейлів. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 88 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2009. С. 244-250.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 88
Abstract: У статті досліджено напрямок роботи з розробки нових молочних коктейлів оздоровчого спрямування на основі маслянки шляхом додавання яблучного соку та «Ламидану».
В статье исследовано направление работы по разработке нових молочних коктейлей оздоровительного направления на основе маслянки путем добавления яблочного сока и «Ламидана».
In article the work direction on working out нових молочних cocktails of an improving direction on a basis маслянки by addition of apple juice and «Lamidana» is investigated.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49705
ISBN: 5-7987-01 76-X
Appears in Collections:Випуск 88: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_88_2009_34.pdf242.18 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.