Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50768
Title: Дослідження впливу рецептурного складу на стан вологи сирного продукту м'якого
Other Titles: Исследование влияния рецептурного состава на состояние влаги сырного продукта мягкого
Investigation of the effect of the prescription for the state of moisture sirnogo product soft
Authors: Перцевой, Ф. В.
Обозна, М. В.
Рубіна, В. В.
Issue Date: 2010
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Перцевой Ф. В., Обозна М. В., Рубіна В. В. Дослідження впливу рецептурного складу на стан вологи сирного продукту м'якого. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 103 «Механізація сільськогосподарського виробництва та переробки сільськогосподарської продукції». 2010. С. 390-396.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 103
Abstract: Досліджений вплив рецептурних компонентів сирного продукту м'якого на зміну форм зв'язку вологи в ньому. Проаналізована залежність впливу концентрату ядра арахісу, борошна кукурудзяного та олії на зміну вологості продукту від тривалості його сушіння.
Исследовано влияние рецептурних компонентов сырного продукта мягкого на изменение форм связи влаги в нем. Проанализирована зависимость влияние концентрата ядра арахиса, муки кукурузной и масла на изменение влажности продукта от продолжительности его высушивания.
Influence of traditional components of soft cheese product due to changes in the moisture in it. The dependence of the influence of concentrated peanut kernels. flour and corn oil on the change of humidity on the duration of its product drying.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50768
ISBN: 5-7987-0176X
Appears in Collections:Випуск103: Механізація сільськогосподарського виробництва та переробки сільськогосподарської продукції

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_103_2010_58.pdf276.9 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.