Browsing by Author Олійник, С. Г.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 44  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2012Вибір раціональних дозувань зерна кукурудзи для виготовлення пшеничного хлібаЛисюк, Г. М.; Олійник, С. Г.; Степанькова, Г. В.
2020Вивчення впливу шротів зародків пшениці, вівса та плодів шипшини на технологічні характеристики хлібопекарських дріжджівОлійник, С. Г.; Самохвалова, О. В.; Лапицька, Н. В.
2011Використання дієтичної добавки "Шрот зародків пшениці харчовий" у технології бісквітного напівфабрикатуСамохвалова, О. В.; Касабова, К. Р.; Олійник, С. Г.
2015Використання сучасних підходів до компонування технологічних ліній під час підготовки фахівців для кондитерської та хлібопекарської галузейТормосов, Ю. М.; Нечипоренко, І. В.; Олійник, С. Г.; Кравченко, О. І.; Артамонова, М. В.
2014-05-22Використання шроту зародків пшениці в технології пісочного печиваОлійник, С. Г.; Кравченко, О. І.; Гладкова, Н. О.
2013Вплив дрібнодиспергованого жмиху зародків кукурудзи на показники якості пшеничного хлібаОлійник, С. Г.; Степанькова, Г. В.
2011Вплив дієтичної добавки «Шрот зародків пшениці харчовий» на харчову цінність пшеничного хлібаОлійник, С. Г.; Кравченко, О. І.; Сердюк, Є. Ф.
2021Вплив мікробних полісахаридів на процес черствіння безклейковинних борошняних виробівСамохвалова, О. В.; Олійник, С. Г.; Касабова, К. Р.
2016Вплив ферментних препаратів на перебіг біохімічних процесів, що відбуваються під час дозрівання зернового тістаОлійник, С. Г.; Запаренко, Г. В.
2021-04-08Вплив шроту зародків вівса на процеси, що відбуваються під час зберігання житнього хлібаОлійник, С. Г.; Безбородов, О. О.
2019Вплив шротів зародків вівса та пшениці на показники якості житньопшеничного хлібаОлійник, С. Г.; Самохвалова, О. В.; Лапицька, Н. В.
2011До питання класифікації продуктів спеціального призначенняЛисюк, Г. М.; Олійник, С. Г.; Самохвалова, О. В.; Кучерук, З. І.
2019Досвід використання ділової гри під час викладання дисципліни «Науково-дослідна робота студентів»Самохвалова, О. В.; Олійник, С. Г.
2015Дослідження впливу ферментних препаратів на процес замочування зерна полбиОлійник, С. Г.; Запаренко, Г. В.; Гейко, Т. С.
2013Ефективність взаємодії вчених наукових установ і кафедри технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратівЛисюк, Г. М.; Самохвалова, О. В.; Олійник, С. Г.
2022Звіт про науково-дослідну роботу "Наукове обгрунтування інноваційних технологій оздоровчих хлібобулочних і кондитерських виробів з використанням нетрадиційної сировини" (остаточний)Самохвалова, О. В.; Євлаш, В. В.; Олійник, С. Г.; Артамонова, М. В.; Шидакова-Каменюка, О. Г.; Болховітіна, О. І.; Касабова, К. Р.; Степанькова, Г. В.; Аксьонова, О. Ф.; Губський, С. М.; Пілюгіна, І. С.; Газзаві-Рогозіна, Л. В.; Мурликіна, Н. В.; Упатова, О. І.; Лабазов, М. І.; Недвіга, С. В.; Бондар, М. С.; Анпілогова, Л. П.; Дорош, К. О.
2011Зміна властивостей пшеничного тіста під впливом дієтичної добавки "Глюкорн 100"Кравченко, О. І.; Лисюк, Г. М.; Олійник, С. Г.
2016Зміна показників якості хліба з продуктами переробки зародків вівса та кукурудзи під час зберіганняОлійник, С. Г.; Степанькова, Г. В.; Кравченко, О. І.
2020Значення академічної доброчесності в освітньому та науковому процесі підготовки фахівців харчової галузіСамохвалова, О. В.; Олійник, С. Г.; Гревцева, Н. В.
2016Компетентнісний підхід як підґрунтя підготовки фахівців харчової галузіСамохвалова, О. В.; Олійник, С. Г.; Гревцева, Н. В.; Кравченко, О. І.