Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Олійник, С. Г.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 44
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2012
Вибір раціональних дозувань зерна кукурудзи для виготовлення пшеничного хліба
Лисюк, Г. М.
;
Олійник, С. Г.
;
Степанькова, Г. В.
2020
Вивчення впливу шротів зародків пшениці, вівса та плодів шипшини на технологічні характеристики хлібопекарських дріжджів
Олійник, С. Г.
;
Самохвалова, О. В.
;
Лапицька, Н. В.
2011
Використання дієтичної добавки "Шрот зародків пшениці харчовий" у технології бісквітного напівфабрикату
Самохвалова, О. В.
;
Касабова, К. Р.
;
Олійник, С. Г.
2015
Використання сучасних підходів до компонування технологічних ліній під час підготовки фахівців для кондитерської та хлібопекарської галузей
Тормосов, Ю. М.
;
Нечипоренко, І. В.
;
Олійник, С. Г.
;
Кравченко, О. І.
;
Артамонова, М. В.
2014-05-22
Використання шроту зародків пшениці в технології пісочного печива
Олійник, С. Г.
;
Кравченко, О. І.
;
Гладкова, Н. О.
2013
Вплив дрібнодиспергованого жмиху зародків кукурудзи на показники якості пшеничного хліба
Олійник, С. Г.
;
Степанькова, Г. В.
2011
Вплив дієтичної добавки «Шрот зародків пшениці харчовий» на харчову цінність пшеничного хліба
Олійник, С. Г.
;
Кравченко, О. І.
;
Сердюк, Є. Ф.
2021
Вплив мікробних полісахаридів на процес черствіння безклейковинних борошняних виробів
Самохвалова, О. В.
;
Олійник, С. Г.
;
Касабова, К. Р.
2016
Вплив ферментних препаратів на перебіг біохімічних процесів, що відбуваються під час дозрівання зернового тіста
Олійник, С. Г.
;
Запаренко, Г. В.
2021-04-08
Вплив шроту зародків вівса на процеси, що відбуваються під час зберігання житнього хліба
Олійник, С. Г.
;
Безбородов, О. О.
2019
Вплив шротів зародків вівса та пшениці на показники якості житньопшеничного хліба
Олійник, С. Г.
;
Самохвалова, О. В.
;
Лапицька, Н. В.
2011
До питання класифікації продуктів спеціального призначення
Лисюк, Г. М.
;
Олійник, С. Г.
;
Самохвалова, О. В.
;
Кучерук, З. І.
2019
Досвід використання ділової гри під час викладання дисципліни «Науково-дослідна робота студентів»
Самохвалова, О. В.
;
Олійник, С. Г.
2015
Дослідження впливу ферментних препаратів на процес замочування зерна полби
Олійник, С. Г.
;
Запаренко, Г. В.
;
Гейко, Т. С.
2013
Ефективність взаємодії вчених наукових установ і кафедри технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів
Лисюк, Г. М.
;
Самохвалова, О. В.
;
Олійник, С. Г.
2022
Звіт про науково-дослідну роботу "Наукове обгрунтування інноваційних технологій оздоровчих хлібобулочних і кондитерських виробів з використанням нетрадиційної сировини" (остаточний)
Самохвалова, О. В.
;
Євлаш, В. В.
;
Олійник, С. Г.
;
Артамонова, М. В.
;
Шидакова-Каменюка, О. Г.
;
Болховітіна, О. І.
;
Касабова, К. Р.
;
Степанькова, Г. В.
;
Аксьонова, О. Ф.
;
Губський, С. М.
;
Пілюгіна, І. С.
;
Газзаві-Рогозіна, Л. В.
;
Мурликіна, Н. В.
;
Упатова, О. І.
;
Лабазов, М. І.
;
Недвіга, С. В.
;
Бондар, М. С.
;
Анпілогова, Л. П.
;
Дорош, К. О.
2011
Зміна властивостей пшеничного тіста під впливом дієтичної добавки "Глюкорн 100"
Кравченко, О. І.
;
Лисюк, Г. М.
;
Олійник, С. Г.
2016
Зміна показників якості хліба з продуктами переробки зародків вівса та кукурудзи під час зберігання
Олійник, С. Г.
;
Степанькова, Г. В.
;
Кравченко, О. І.
2020
Значення академічної доброчесності в освітньому та науковому процесі підготовки фахівців харчової галузі
Самохвалова, О. В.
;
Олійник, С. Г.
;
Гревцева, Н. В.
2016
Компетентнісний підхід як підґрунтя підготовки фахівців харчової галузі
Самохвалова, О. В.
;
Олійник, С. Г.
;
Гревцева, Н. В.
;
Кравченко, О. І.