Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58035
Title: Вплив шротів зародків вівса та пшениці на показники якості житньопшеничного хліба
Authors: Олійник, С. Г.
Самохвалова, О. В.
Лапицька, Н. В.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Олійник С. Г., Самохвалова О. В., Лапицька Н. В. Вплив шротів зародків вівса та пшениці на показники якості житньопшеничного хліба. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. II Міжнар. наук.-практ. конф., 19-20 вересня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 133-136.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58035
ISBN: 978-966-405-486-4
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2с-136-страницы-2-страницы-2.pdf1.59 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.