Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24322
Title: Вплив дієтичної добавки «Шрот зародків пшениці харчовий» на харчову цінність пшеничного хліба
Authors: Сердюк, Є. Ф.
metadata.dc.contributor.advisor: Олійник, С. Г.
Кравченко, О. І.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Сердюк Є. Ф. Вплив дієтичної добавки «Шрот зародків пшениці харчовий» на харчову цінність пшеничного хліба. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Олійник С. Г., Кравченко О. І. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 78.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24322
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_78.pdf111.38 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.