Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/30311
Title: Ефективність взаємодії вчених наукових установ і кафедри технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів
Authors: Лисюк, Г. М.
Самохвалова, О. В.
Олійник, С. Г.
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Лисюк Г. М., Самохвалова О. В., Олійник С. Г. Ефективність взаємодії вчених наукових установ і кафедри технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів. Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Інтеграція освіти, науки та виробництва – запорука ефективності навчального процесу : тези доп. Х Всеукр. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 вересня 2013 р. Харків : ХДУХТ, 2013. С. 26-31.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30311
Appears in Collections:Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Інтеграція освіти, науки та виробництва – запорука ефективності навчального процесу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_27.09.13-26-31.pdf126 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.