Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51589
Title: Вибір раціональних дозувань зерна кукурудзи для виготовлення пшеничного хліба
Authors: Лисюк, Г. М.
Олійник, С. Г.
Степанькова, Г. В.
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Лисюк Г. М., Олійник С. Г., Степанькова Г. В. Вибір раціональних дозувань зерна кукурудзи для виготовлення пшеничного хліба. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 67-68.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51589
Appears in Collections:Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_67-68.pdf215.69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.