Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32001
Title: Дослідження впливу ферментних препаратів на процес замочування зерна полби
Authors: Запаренко, Г. В.
Гейко, Т. С.
metadata.dc.contributor.advisor: Олійник, С. Г.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Запаренко Г. В., Гейко Т. С. Дослідження впливу ферментних препаратів на процес замочування зерна полби. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Олійник С. Г. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 72.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32001
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_72.pdf138.36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.