Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30786
Title: Використання шроту зародків пшениці в технології пісочного печива
Authors: Олійник, С. Г.
Кравченко, О. І.
Гладкова, Н. О.
Issue Date: 22-May-2014
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Олійник С. Г., Кравченко О. І., Гладкова Н. О. Використання шроту зародків пшениці в технології пісочного печива. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 106-107
Series/Report no.: Інноваційні технології функціональних оздоровчих продуктів для підприємств харчової, переробної промисловості та торгівлі;Секція 2
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30786
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_1-106-107.pdf199.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.