Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57257
Title: | Використання сучасних підходів до компонування технологічних ліній під час підготовки фахівців для кондитерської та хлібопекарської галузей |
Authors: | Тормосов, Ю. М. Нечипоренко, І. В. Олійник, С. Г. Кравченко, О. І. Артамонова, М. В. |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Тормосов Ю. М., Нечипоренко І. В., Олійник С. Г., Кравченко О. І., Артамонова М. В. Використання сучасних підходів до компонування технологічних ліній під час підготовки фахівців для кондитерської та хлібопекарської галузей. Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Науково-інформаційна підтримка навчального процесу: тези доп. ХІІ Всеукр. наук.-метод. конф., 25 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 197-198. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57257 |
Appears in Collections: | Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Науково-інформаційна підтримка навчального процесу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Modernizatsiya_vyshchoyi_osvity_2015_197-198.pdf | 110.88 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.