Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Обозна, М. В.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 22
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2011
Біологічна цінність сирного продукту м’якого
Обозна, М. В.
;
Коваленко, В. О.
;
Чернова, Л. О.
;
Перцевой, Ф. В.
2011
Вивчення білкового складу сирного продукту м’якого з концентратом ядра арахісу та борошном кукурудзяним
Перцевой, Ф. В.
;
Обозна, М. В.
;
Жукова, Я. Ф.
2011
Вивчення впливу рецептурних складників на зміну міцності адгезії сирної маси
Перцевой, Ф. В.
;
Березуцька, Н. С.
;
Обозна, М. В.
2010
Вивчення впливу рецептурного складу сирного продукту м’якого на текстурні характеристики
Перцевой, Ф. В.
;
Обозна, М. В.
;
Журавльов, С. В.
2011-05-19
Вивчення перетравлюваності білків сирного продукту м’якого
Міскієвич, Т.
;
Гарнцарек, Б.
;
Обозна, М. В.
;
Коваленко, В. О.
;
Чернова, Л. О.
;
Перцевой, Ф. В.
2012
Дослідження використання рослинних компонентів у технології сирних продуктів
Чаговець, Л. О.
;
Перцевой, Ф. В.
;
Чаговець, В. В.
;
Обозна, М. В.
2014
Дослідження впливу вмісту рослинного наповнювача емульсійного типу на структурно-механічні показники продукту сирного кисломолочного
Бідюк, Д. О.
;
Гурський, П. В.
;
Обозна, М. В.
;
Перцевой, Ф. В.
2014
Дослідження впливу рецептурних компонентів на температуру теплової обробки пасти закусочної
Гурський, П. В.
;
Перцевий, Ф. В.
;
Бідюк, Д. О.
;
Обозна, М. В.
2010
Дослідження впливу рецептурного складу на в’язкість згустку сирного продукту м’якого
Перцевой, Ф. В.
;
Обозна, М. В.
;
Поліщук, Г. Є.
2010
Дослідження впливу рецептурного складу на стан вологи сирного продукту м'якого
Перцевой, Ф. В.
;
Обозна, М. В.
;
Рубіна, В. В.
2009
Дослідження зміни кислотності сирного продукту м’якого на основі сухого знежиреного молока з використанням борошна кукурудзи
Перцевой, Ф. В.
;
Обозна, М. В.
2009
Дослідження структурно-механічних показників сирного продукту м'якого з використанням борошна кукурудзи
Перцевой, Ф. В.
;
Рубіна, В. В.
;
Обозна, М. В.
2014
Дослідження термічної стійкості та температури плавлення молоковмісної начинки
Любенко, Г. Д.
;
Обозна, М. В.
;
Перцевой, Ф. В.
2013
Дослідження фракційного білкового складу і надмолекулярної структури модельних розчинів, що містять желатин і казеїн
Жукова, Я. Ф.
;
Перцевий, М. Ф.
;
Обозна, М. В.
;
Кузнєцова, Т. О.
;
Гурський, П. В.
2012
Дослідження фізико-хімічних змін сирного продукту м’якого в процесі зберігання в замороженому стані
Перцевой, Ф. В.
;
Обозна, М. В.
2014
Обгрунтування терміну зберігання сирного продукту з рослинними добавками в замороженому стані
Обозна, М. В.
;
Перцевой, Ф. В.
;
Бідюк, Д. О.
;
Гурський, П. В.
2013
Оптимізація параметрів гідротермічної обробки модельної системи сирного продукту з використанням рослинних добавок
Обозна, М. В.
;
Чаговець, В. В.
;
Чаговець, Л. О.
;
Перцевой, Ф. В.
2013
Оптимізація параметрів гідротехнічної обробки модельної системи сирного продукту з використанням рослинних добавок
Обозна, М. В.
;
Чаговець, В. В.
;
Чаговець, Л. О.
;
Перцевой, Ф. В.
2014-05-22
Особливості технології термостійкої молоковмісної начинки, замороженої з використанням пектину
Любенко, Г. Д.
;
Обозна, М. В.
;
Перцевой, Ф. В.
2016
Порівняльна характеристика амінокислотного складу ядер та концентратів білково-олійних культур
Кошель, О. Ю.
;
Кондрашина, Л. А.
;
Обозна, М. В.
;
Перцевой, Ф. В.
;
Кохана, Ю. В.