Browsing by Author Обозна, М. В.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 20
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Біологічна цінність сирного продукту м’якогоОбозна, М. В.; Коваленко, В. О.; Чернова, Л. О.; Перцевой, Ф. В.
2011Вивчення білкового складу сирного продукту м’якого з концентратом ядра арахісу та борошном кукурудзянимПерцевой, Ф. В.; Обозна, М. В.; Жукова, Я. Ф.
2011Вивчення впливу рецептурних складників на зміну міцності адгезії сирної масиПерцевой, Ф. В.; Березуцька, Н. С.; Обозна, М. В.
2010Вивчення впливу рецептурного складу сирного продукту м’якого на текстурні характеристикиПерцевой, Ф. В.; Обозна, М. В.; Журавльов, С. В.
2011-05-19Вивчення перетравлюваності білків сирного продукту м’якогоМіскієвич, Т.; Гарнцарек, Б.; Обозна, М. В.; Коваленко, В. О.; Чернова, Л. О.; Перцевой, Ф. В.
2012Дослідження використання рослинних компонентів у технології сирних продуктівЧаговець, Л. О.; Перцевой, Ф. В.; Чаговець, В. В.; Обозна, М. В.
2014Дослідження впливу вмісту рослинного наповнювача емульсійного типу на структурно-механічні показники продукту сирного кисломолочногоБідюк, Д. О.; Гурський, П. В.; Обозна, М. В.; Перцевой, Ф. В.
2014Дослідження впливу рецептурних компонентів на температуру теплової обробки пасти закусочноїГурський, П. В.; Перцевий, Ф. В.; Бідюк, Д. О.; Обозна, М. В.
2010Дослідження впливу рецептурного складу на в’язкість згустку сирного продукту м’якогоПерцевой, Ф. В.; Обозна, М. В.; Поліщук, Г. Є.
2010Дослідження впливу рецептурного складу на стан вологи сирного продукту м'якогоПерцевой, Ф. В.; Обозна, М. В.; Рубіна, В. В.
2009Дослідження зміни кислотності сирного продукту м’якого на основі сухого знежиреного молока з використанням борошна кукурудзиПерцевой, Ф. В.; Обозна, М. В.
2009Дослідження структурно-механічних показників сирного продукту м'якого з використанням борошна кукурудзиПерцевой, Ф. В.; Рубіна, В. В.; Обозна, М. В.
2013Дослідження фракційного білкового складу і надмолекулярної структури модельних розчинів, що містять желатин і казеїнЖукова, Я. Ф.; Перцевий, М. Ф.; Обозна, М. В.; Кузнєцова, Т. О.; Гурський, П. В.
2012Дослідження фізико-хімічних змін сирного продукту м’якого в процесі зберігання в замороженому станіПерцевой, Ф. В.; Обозна, М. В.
2014Обгрунтування терміну зберігання сирного продукту з рослинними добавками в замороженому станіОбозна, М. В.; Перцевой, Ф. В.; Бідюк, Д. О.; Гурський, П. В.
2013Оптимізація параметрів гідротермічної обробки модельної системи сирного продукту з використанням рослинних добавокОбозна, М. В.; Чаговець, В. В.; Чаговець, Л. О.; Перцевой, Ф. В.
2013Оптимізація параметрів гідротехнічної обробки модельної системи сирного продукту з використанням рослинних добавокОбозна, М. В.; Чаговець, В. В.; Чаговець, Л. О.; Перцевой, Ф. В.
2014-05-22Особливості технології термостійкої молоковмісної начинки, замороженої з використанням пектинуЛюбенко, Г. Д.; Обозна, М. В.; Перцевой, Ф. В.
2016Порівняльна характеристика амінокислотного складу ядер та концентратів білково-олійних культурКошель, О. Ю.; Кондрашина, Л. А.; Обозна, М. В.; Перцевой, Ф. В.; Кохана, Ю. В.
2016Технологія сирного продукту, замороженого з додаванням концентрату ядра арахісуОбозна, М. В.; Бідюк, Д. О.; Перцевой, М Ф.; Гурський, П. В.; Шильман, Л. З.; Гарнцарек, Б. Ч.; Гарнцарек, З. Е.; Бірка, А.; Перцевой, Ф. В.