Issue Date | Title | Author(s) |
2011 | Біологічна цінність сирного продукту м’якого | Обозна, М. В.; Коваленко, В. О.; Чернова, Л. О.; Перцевой, Ф. В. |
2011 | Вивчення білкового складу сирного продукту м’якого з концентратом ядра арахісу та борошном кукурудзяним | Перцевой, Ф. В.; Обозна, М. В.; Жукова, Я. Ф. |
2011 | Вивчення впливу рецептурних складників на зміну міцності адгезії сирної маси | Перцевой, Ф. В.; Березуцька, Н. С.; Обозна, М. В. |
2010 | Вивчення впливу рецептурного складу сирного продукту м’якого на текстурні характеристики | Перцевой, Ф. В.; Обозна, М. В.; Журавльов, С. В. |
2011-05-19 | Вивчення перетравлюваності білків сирного продукту м’якого | Міскієвич, Т.; Гарнцарек, Б.; Обозна, М. В.; Коваленко, В. О.; Чернова, Л. О.; Перцевой, Ф. В. |
2012 | Дослідження використання рослинних компонентів у технології сирних продуктів | Чаговець, Л. О.; Перцевой, Ф. В.; Чаговець, В. В.; Обозна, М. В. |
2014 | Дослідження впливу вмісту рослинного наповнювача емульсійного типу на структурно-механічні показники продукту сирного кисломолочного | Бідюк, Д. О.; Гурський, П. В.; Обозна, М. В.; Перцевой, Ф. В. |
2014 | Дослідження впливу рецептурних компонентів на температуру теплової обробки пасти закусочної | Гурський, П. В.; Перцевий, Ф. В.; Бідюк, Д. О.; Обозна, М. В. |
2010 | Дослідження впливу рецептурного складу на в’язкість згустку сирного продукту м’якого | Перцевой, Ф. В.; Обозна, М. В.; Поліщук, Г. Є. |
2010 | Дослідження впливу рецептурного складу на стан вологи сирного продукту м'якого | Перцевой, Ф. В.; Обозна, М. В.; Рубіна, В. В. |
2009 | Дослідження зміни кислотності сирного продукту м’якого на основі сухого знежиреного молока з використанням борошна кукурудзи | Перцевой, Ф. В.; Обозна, М. В. |
2009 | Дослідження структурно-механічних показників сирного продукту м'якого з використанням борошна кукурудзи | Перцевой, Ф. В.; Рубіна, В. В.; Обозна, М. В. |
2013 | Дослідження фракційного білкового складу і надмолекулярної структури модельних розчинів, що містять желатин і казеїн | Жукова, Я. Ф.; Перцевий, М. Ф.; Обозна, М. В.; Кузнєцова, Т. О.; Гурський, П. В. |
2012 | Дослідження фізико-хімічних змін сирного продукту м’якого в процесі зберігання в замороженому стані | Перцевой, Ф. В.; Обозна, М. В. |
2014 | Обгрунтування терміну зберігання сирного продукту з рослинними добавками в замороженому стані | Обозна, М. В.; Перцевой, Ф. В.; Бідюк, Д. О.; Гурський, П. В. |
2013 | Оптимізація параметрів гідротермічної обробки модельної системи сирного продукту з використанням рослинних добавок | Обозна, М. В.; Чаговець, В. В.; Чаговець, Л. О.; Перцевой, Ф. В. |
2013 | Оптимізація параметрів гідротехнічної обробки модельної системи сирного продукту з використанням рослинних добавок | Обозна, М. В.; Чаговець, В. В.; Чаговець, Л. О.; Перцевой, Ф. В. |
2014-05-22 | Особливості технології термостійкої молоковмісної начинки, замороженої з використанням пектину | Любенко, Г. Д.; Обозна, М. В.; Перцевой, Ф. В. |
2016 | Порівняльна характеристика амінокислотного складу ядер та концентратів білково-олійних культур | Кошель, О. Ю.; Кондрашина, Л. А.; Обозна, М. В.; Перцевой, Ф. В.; Кохана, Ю. В. |
2016 | Технологія сирного продукту, замороженого з додаванням концентрату ядра арахісу | Обозна, М. В.; Бідюк, Д. О.; Перцевой, М Ф.; Гурський, П. В.; Шильман, Л. З.; Гарнцарек, Б. Ч.; Гарнцарек, З. Е.; Бірка, А.; Перцевой, Ф. В. |