Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47168
Title: Оптимізація параметрів гідротехнічної обробки модельної системи сирного продукту з використанням рослинних добавок
Other Titles: Оптимизация параметров гидротермичной обработки модельной системы сырного продукта с использованием растительных добавок
Optimization of parameters of gidrotermichnoy of treatment of model systems of cheese product with the use of vegetable additions
Authors: Обозна, М. В.
Чаговець, В. В.
Чаговець, Л. О.
Перцевой, Ф. В.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Обозна М. В., Чаговець В. В., Чаговець Л. О., Перцевой Ф. В. Оптимізація параметрів гідротехнічної обробки модельної системи сирного продукту з використанням рослинних добавок. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 140 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2013.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 140
Abstract: Обґрунтовано доцільність застосування гідротермічної обробки сирної маси під час її з'єднання з рослинними добавками, яка підвищує вологоутримуючу здатність модельної системи сирного продукту. За допомогою математичного моделювання експериментальних даних було отримано математичні моделі оптимальних параметрів гідротермічної обробки дослідних зразків
Обоснована целесообразность применения гидротермической обработки сырной массы во время ее соединении с растительными добавками, которая повышает влагоудерживающую способность модельной системы сырного продукта. C помощью математического моделирования экспериментальных данных были получены математические модели оптимальних параметров гидротермической обработки опытных образцов.
Expediency of heat treatment of cheese mass during its connection with herbal supplement that increases the water-retaining capacity model system cheese product. Using mathematical modeling of the experimental data was obtained mathematical model of optimal parameters hydrothermal processing models.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47168
Appears in Collections:Випуск 140: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_140_2013_18.pdf435.63 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.