Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49696
Title: Дослідження структурно-механічних показників сирного продукту м'якого з використанням борошна кукурудзи
Other Titles: Исследование структурно-механических показателей сырного продукта мягкого с использованием муки кукурузной
Research of structurally-mechanical indicators of the cheese product soft with use of the flour corn
Authors: Перцевой, Ф. В.
Рубіна, В. В.
Обозна, М. В.
Issue Date: 2009
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Перцевой Ф. В., Рубіна В. В., Обозна М. В. Дослідження структурно-механічних показників сирного продукту м'якого з використанням борошна кукурудзи. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 88 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2009. С. 223-229.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 88
Abstract: У статті досліджено один із важливих напрямків роботи по визначенню структурно-механічних показників сирного продукту м'якого з використанням борошна кукурудзи. Визначено тa проаналізовано вплив борошна кукурудзи на зміну структурно-механічних показників продукту.
В статье исследован один из важнейших направлений работы по определению структурно-механических показателей сырного продукта мягкого с использованием муки кукурузной. Определено и проанализировано влияние муки кукурузной на изменение структурно-механических показателей продукта.
In article one of the major directions of work by definition of structurally-mechanical indicators of a cheese product soft with use of a flour corn is investigated. Influence of a flour corn on change of structurally-mechanical indicators of a product is defined and analysed.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49696
ISBN: 5-7987-01 76-X
Appears in Collections:Випуск 88: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_88_2009_31.pdf263.03 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.