Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31010
Title: Дослідження впливу рецептурних компонентів на температуру теплової обробки пасти закусочної
Other Titles: Исследование влияния рецептурных компонентов на температуру тепловой обработки пасты закусочной
Study of components on prescription heat treatment temperature paste diner
Authors: Гурський, П. В.
Перцевий, Ф. В.
Бідюк, Д. О.
Обозна, М. В.
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Гурський П. В. , Перцевий Ф. В. , Бідюк Д. О. , Обозна М. В. Дослідження впливу рецептурних компонентів на температуру теплової обробки пасти закусочної. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. Вип. 152 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2014. С. 256-260
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т. сіл. госп. ім. П. Василенка;№ 152
Abstract: Досліджено вплив концентрації сиру кисломолочного нежирного, олії рафінованої дезодорованої та агару на температуру теплової обробки пасти закусочної. Встановлено залежність термічної стійкості білкової основи пасти від її вологоутримуючої здатності
Исследовано влияние концентрации творога нежирного, масла рафинированного дезодорированной и агара на температуру тепловой обработки пасты закусочной. Установлена зависимость термической стойкости белковой основы пасты от нее влагоудерживающей способности
The influence of the concentration of low-fat cottage cheese, butter refined deodorized and agar temperature cooking pasta eatery. The dependence of the thermal stability of protein-based pasta from its waterholding capacity
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31010
Appears in Collections:Вип. 152: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
VISNUK_№152_2014_39.pdf271.57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.