Дата выпуска | Название | Автор(ы) |
2013 | Актуальність використання типових моделей під час проектування закладів ресторанного господарства (ЗРГ) | Касілова, Л. О.; Чорна, Н. В.; Шевцов, А. В. |
2011 | Аналіз забезпечення кальцієм добових раціонів харчування студентів-технологів | Крутовий, Ж. А.; Касілова, Л. О.; Запаренко, Г. В.; Берлінська, О. С. |
2011 | Аналіз забезпечення кальцієм добових раціонів харчування студентів-технологів | Крутовий, Ж. А.; Касілова, Л. О.; Запаренко, Г. В.; Берлінська, О. С. |
2012 | Аналіз харчової та біологічної цінності раціонів лікувально-профілактичної дії без м’яса та риби | Крутовий, Ж. А.; Касілова, Л. О.; Приказчикова, Ю. Ю.; Запаренко, Г. В. |
2010 | Деякі проблеми розробки показників якості кулінарної продукції | Касілова, Л. О.; Крутовий, Ж. А.; Бородіна, Л. В. |
2014-05-22 | До питання нормативного забезпечення змісту технологічних карт на кулінарну продукцію | Журавльов, С. В.; Касілова, Л. О.; Шумейко, А. А. |
2013 | До питання розробки технологічних карт на кулінарну продукцію | Крайнюк, Л. М.; Журавльов, С. В.; Касілова, Л. О. |
2013 | Досвід упровадження технологічних тренінгів у інженерно-технологічну освітню систему | Касілова, Л. О.; Ботштейн, Б. Б. |
2013 | Загальні підходи до регулювання якості харчової продукції | Скуріхіна, Л. А.; Касілова, Л. О.; Димитрієвич, Л. Р. |
2010 | Застосування методики комплексної органолептичної оцінки якості кулінарної продукції | Крайнюк, Л. М.; Крутовий, Ж. А.; Касілова, Л. О. |
2013 | Методична основа формування технологічних тренінгів за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» | Ботштейн, Б. Б.; Касілова, Л. О.; Журавльов, С. В. |
2009 | Основні принципи розробки методологічної основи проектування | Крайнюк, Л. М.; Касілова, Л. О.; Старчаєнко, О. Т.; Набокова, А. М.; Станевич, М. Д. |
2012 | Основні принципи створення систем харчування для профілактики та лікування захворювань, що виникають на тлі дефіциту кальцію | Черевко, О. І.; Крутовий, Ж. А.; Михайлов, В. М.; Касілова, Л. О. |
2011 | Особливості розробки рецептур кулінарної продукції дієтичного харчування у лікувальних закладах | Касілова, Л. О.; Крутовий, Ж. А.; Самойленко, О. С.; Запаренко, Г. В. |
2011 | Особливості розробки технологічних карт на кулінарну продукцію для лікувальних закладів | Касілова, Л. О.; Старчаєнко, О. Т.; Процик, В. О.; Новохатська, Л. І. |
2012 | Перспективи створення індивідуальних систем харчування для профілактики та лікування захворювань, що виникають через дефіцит кальцію | Черевко, О. І.; Крутовий, Ж. А.; Михайлов, В. М.; Касілова, Л. О.; Запаренко, Г. В. |
2012 | Поетапне математичне моделювання та оптимізація вмісту інгредієнтів у раціонах одноразового споживання | Крутовий, Ж. А.; Запаренко, Г. В.; Манжос, Н. В.; Касілова, Л. О. |
2012 | Про дефіцитні нутрієнти, що впливають на метаболізм кісткової тканини в оптимізованих системах харчування лікувально-профілактичного призначення | Черевко, О. І.; Крутовий, Ж. А.; Михайлов, В. М.; Касілова, Л. О.; Запаренко, Г. В. |
2013 | Про забезпечення збалансованим кальцієм раціонів одноразового споживання без м’яса та риби | Крутовий, Ж. А.; Касілова, Л. О.; Манжос, Н. В.; Приказчикова, Ю. Ю.; Запаренко, Г. В. |
2010 | Про комплексну оцінку якості послуг закладів ресторанного господарства | Крайнюк, Л. М.; Крутовий, Ж. А.; Касілова, Л. О.; Бородіна, Л. В. |