Browsing by Author Касілова, Л. О.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 34  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Актуальність використання типових моделей під час проектування закладів ресторанного господарства (ЗРГ)Касілова, Л. О.; Чорна, Н. В.; Шевцов, А. В.
2011Аналіз забезпечення кальцієм добових раціонів харчування студентів-технологівКрутовий, Ж. А.; Касілова, Л. О.; Запаренко, Г. В.; Берлінська, О. С.
2011Аналіз забезпечення кальцієм добових раціонів харчування студентів-технологівКрутовий, Ж. А.; Касілова, Л. О.; Запаренко, Г. В.; Берлінська, О. С.
2012Аналіз харчової та біологічної цінності раціонів лікувально-профілактичної дії без м’яса та рибиКрутовий, Ж. А.; Касілова, Л. О.; Приказчикова, Ю. Ю.; Запаренко, Г. В.
2010Деякі проблеми розробки показників якості кулінарної продукціїКасілова, Л. О.; Крутовий, Ж. А.; Бородіна, Л. В.
2014-05-22До питання нормативного забезпечення змісту технологічних карт на кулінарну продукціюЖуравльов, С. В.; Касілова, Л. О.; Шумейко, А. А.
2013До питання розробки технологічних карт на кулінарну продукціюКрайнюк, Л. М.; Журавльов, С. В.; Касілова, Л. О.
2013Досвід упровадження технологічних тренінгів у інженерно-технологічну освітню системуКасілова, Л. О.; Ботштейн, Б. Б.
2013Загальні підходи до регулювання якості харчової продукціїСкуріхіна, Л. А.; Касілова, Л. О.; Димитрієвич, Л. Р.
2010Застосування методики комплексної органолептичної оцінки якості кулінарної продукціїКрайнюк, Л. М.; Крутовий, Ж. А.; Касілова, Л. О.
2013Методична основа формування технологічних тренінгів за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»Ботштейн, Б. Б.; Касілова, Л. О.; Журавльов, С. В.
2009Основні принципи розробки методологічної основи проектуванняКрайнюк, Л. М.; Касілова, Л. О.; Старчаєнко, О. Т.; Набокова, А. М.; Станевич, М. Д.
2012Основні принципи створення систем харчування для профілактики та лікування захворювань, що виникають на тлі дефіциту кальціюЧеревко, О. І.; Крутовий, Ж. А.; Михайлов, В. М.; Касілова, Л. О.
2011Особливості розробки рецептур кулінарної продукції дієтичного харчування у лікувальних закладахКасілова, Л. О.; Крутовий, Ж. А.; Самойленко, О. С.; Запаренко, Г. В.
2011Особливості розробки технологічних карт на кулінарну продукцію для лікувальних закладівКасілова, Л. О.; Старчаєнко, О. Т.; Процик, В. О.; Новохатська, Л. І.
2012Перспективи створення індивідуальних систем харчування для профілактики та лікування захворювань, що виникають через дефіцит кальціюЧеревко, О. І.; Крутовий, Ж. А.; Михайлов, В. М.; Касілова, Л. О.; Запаренко, Г. В.
2012Поетапне математичне моделювання та оптимізація вмісту інгредієнтів у раціонах одноразового споживанняКрутовий, Ж. А.; Запаренко, Г. В.; Манжос, Н. В.; Касілова, Л. О.
2012Про дефіцитні нутрієнти, що впливають на метаболізм кісткової тканини в оптимізованих системах харчування лікувально-профілактичного призначенняЧеревко, О. І.; Крутовий, Ж. А.; Михайлов, В. М.; Касілова, Л. О.; Запаренко, Г. В.
2013Про забезпечення збалансованим кальцієм раціонів одноразового споживання без м’яса та рибиКрутовий, Ж. А.; Касілова, Л. О.; Манжос, Н. В.; Приказчикова, Ю. Ю.; Запаренко, Г. В.
2010Про комплексну оцінку якості послуг закладів ресторанного господарстваКрайнюк, Л. М.; Крутовий, Ж. А.; Касілова, Л. О.; Бородіна, Л. В.