Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29024
Title: Актуальність використання типових моделей під час проектування закладів ресторанного господарства (ЗРГ)
Authors: Шевцов, А. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Касілова, Л. О.
Чорна, Н. В.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Шевцов А. В. Актуальність використання типових моделей під час проектування закладів ресторанного господарства (ЗРГ) . Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Касілова Л. О., Чорна Н. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 54.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29024
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_53-53.pdf132.67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.