Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24258
Title: Особливості розробки технологічних карт на кулінарну продукцію для лікувальних закладів
Authors: Процик, В. О.
Новохатська, Л. І.
metadata.dc.contributor.advisor: Касілова, Л. О.
Старчаєнко, О. Т.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Процик В. О., Новохатська Л. І. Особливості розробки технологічних карт на кулінарну продукцію для лікувальних закладів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Касілова Л. О., Старчаєнко О. Т. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 43.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24258
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_43.pdf119.74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.