Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24258
Title: | Особливості розробки технологічних карт на кулінарну продукцію для лікувальних закладів |
Authors: | Процик, В. О. Новохатська, Л. І. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Касілова, Л. О. Старчаєнко, О. Т. |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Процик В. О., Новохатська Л. І. Особливості розробки технологічних карт на кулінарну продукцію для лікувальних закладів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Касілова Л. О., Старчаєнко О. Т. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 43. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24258 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_43.pdf | 119.74 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.