Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35945
Title: | Методична основа формування технологічних тренінгів за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» |
Authors: | Ботштейн, Б. Б. Касілова, Л. О. Журавльов, С. В. |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Ботштейн Б. Б., Касілова Л. О., Журавльов С. В. Методична основа формування технологічних тренінгів за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія». Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Інтеграція освіти, науки та виробництва – запорука ефективності навчального процесу : тези доп. Х Всеукр. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 вересня 2013 р. Харків : ХДУХТ, 2013. С. 335-336. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35945 |
Appears in Collections: | Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Інтеграція освіти, науки та виробництва – запорука ефективності навчального процесу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_27.09.13-335-336.pdf | 105.84 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.