Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4361
Title: Про дефіцитні нутрієнти, що впливають на метаболізм кісткової тканини в оптимізованих системах харчування лікувально-профілактичного призначення
Authors: Черевко, О. І.
Крутовий, Ж. А.
Михайлов, В. М.
Касілова, Л. О.
Запаренко, Г. В.
Keywords: дефіцит кальцію;нутрієнти;лікувально-проіфлактичне харчування;метаболізм кісткової тканини
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Черевко О. І., Крутовий Ж. А., Михайлов В. М., Касілова Л. О., Запаренко Г. В. Про дефіцитні нутрієнти, що впливають на метаболізм кісткової тканини в оптимізованих системах харчування лікувально-профілактичного призначення. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 98-105.
Abstract: Проаналізовано добові та циклові раціони різних систем харчування, призначені для профілактики та лікування захворювань, що виникають через дефіцит кальцію. Із 23 нутрієнтів, що впливають на метаболізм кісткової тканини, визначено найбільш дефіцитні у створюваних системах харчування.
The daily allowance and cyclic rations of the different systems are analysed feeds, intended for a prophylaxis and treatment of diseases, arising up on a background the deficit of calcium. From 23 matters, influencing on metabolism of bone fabric, the most deficit in the created systems feeds are certain.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4361
Appears in Collections:Випуск 2 (16)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_2_16.pdf258.41 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.