Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24264
Title: Особливості розробки рецептур кулінарної продукції дієтичного харчування у лікувальних закладах
Authors: Самойленко, О. С.
Запаренко, Г. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Касілова, Л. О.
Крутовий, Ж. А.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Самойленко О. С., Запаренко Г. В. Особливості розробки рецептур кулінарної продукції дієтичного харчування у лікувальних закладах. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Касілова Л. О., Крутовий Ж. А. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 45.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24264
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_45.pdf119.52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.