Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24216
Title: Аналіз забезпечення кальцієм добових раціонів харчування студентів-технологів
Authors: Запаренко, Г. В.
Берлінська, О. С.
metadata.dc.contributor.advisor: Крутовий, Ж. А.
Касілова, Л. О.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Запаренко Г. В., Берлінська О. С. Аналіз забезпечення кальцієм добових раціонів харчування студентів-технологів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Крутовий Ж. А., Касілова Л. О. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 20.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24216
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_20.pdf119.62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.