Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55221
Title: | Загальні підходи до регулювання якості харчової продукції |
Authors: | Скуріхіна, Л. А. Касілова, Л. О. Димитрієвич, Л. Р. |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Скуріхіна Л. А., Касілова Л. О., Димитрієвич Л. Р. Загальні підходи до регулювання якості харчової продукції. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвячена 75-річчю з дня народження ректора університету (1988-1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, 19 листопада 2013 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 109-110. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55221 |
Appears in Collections: | Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2013_1_109-110.pdf | 417.89 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.