Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29207
Title: | До питання нормативного забезпечення змісту технологічних карт на кулінарну продукцію |
Authors: | Журавльов, С. В. Касілова, Л. О. Шумейко, А. А. |
Issue Date: | 22-May-2014 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Журавльов С. В., Касілова Л. О., Шумейко А. А. До питання нормативного забезпечення змісту технологічних карт на кулінарну продукцію. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 25-26 |
Series/Report no.: | Інноваційні технології харчової продукції ресторанної індустрії;Секція 1 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29207 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_1-25-26.pdf | 190.21 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.