Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29207
Title: До питання нормативного забезпечення змісту технологічних карт на кулінарну продукцію
Authors: Журавльов, С. В.
Касілова, Л. О.
Шумейко, А. А.
Issue Date: 22-May-2014
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Журавльов С. В., Касілова Л. О., Шумейко А. А. До питання нормативного забезпечення змісту технологічних карт на кулінарну продукцію. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 25-26
Series/Report no.: Інноваційні технології харчової продукції ресторанної індустрії;Секція 1
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29207
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_1-25-26.pdf190.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.