Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/48527
Title: | Основні принципи створення систем харчування для профілактики та лікування захворювань, що виникають на тлі дефіциту кальцію |
Authors: | Черевко, О. І. Крутовий, Ж. А. Михайлов, В. М. Касілова, Л. О. |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Черевко О. І., Крутовий Ж. А., Михайлов В. М., Касілова Л. О. Основні принципи створення систем харчування для профілактики та лікування захворювань, що виникають на тлі дефіциту кальцію. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 45-річчю ХДУХТ, 18 жовтня 2012 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 233-234. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48527 |
Appears in Collections: | Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2012_1_233-234.pdf | 161.57 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.