Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Журавльов, С. В.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 23
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2013
Актуальність експериментального обґрунтування технологічних параметрів рецептур кулінарної продукції лікувального призначення
Касілова, Л. О.,
;
Журавльов, С. В.
;
Кабанець, А. А.,
;
Стародуб, Ж. Ж.
2010
Вивчення впливу рецептурного складу сирного продукту м’якого на текстурні характеристики
Перцевой, Ф. В.
;
Обозна, М. В.
;
Журавльов, С. В.
2014-05-22
До питання нормативного забезпечення змісту технологічних карт на кулінарну продукцію
Журавльов, С. В.
;
Касілова, Л. О.
;
Шумейко, А. А.
2013
До питання розробки технологічних карт на кулінарну продукцію
Крайнюк, Л. М.
;
Журавльов, С. В.
;
Касілова, Л. О.
2015
Лабораторний практикум із дисципліни "Харчові технології".
Перцевой, Ф. В.
;
Дроменко, О. Б.
;
Гурський, П. В.
;
Янчева, М. О.
;
Камсуліна, Н. В.
;
Ботштейн, Б. Б.
;
Трощий, Т. В.
;
Журавльов, С. В.
;
Омельченко, С. Б.
;
Нагорний, О. Ю.
;
Федак, Н. В.
2013
Методична основа формування технологічних тренінгів за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»
Ботштейн, Б. Б.
;
Касілова, Л. О.
;
Журавльов, С. В.
2015
Науково-етнографічне дослідження та адаптація страв східної кухні для закладів України
Журавльов, С. В.
;
Богачкін, Д. А.
;
Тупкаленко, О. В.
2016
Оптимізація технологічних режимів обробки перцю солодкого для заморожених напівфабрикатів
Журавльов, С. В.
;
Гурікова, І. М.
;
Трощий, Т. В.
2019
Перспективи розробки апаратурного оформлення процесів обробки шлунка яловичого перед сушінням
Горєлков, Д. В.
;
Дмитревський, Д. В.
;
Журавльов, С. В.
2020
Перспективи розробки технології йогуртів безлактозних
Черемська, Т. В.
;
Журавльов, С. В.
;
Венжега, Я. М.
2012
Розробка збірника на кулінарну продукцію із птиці для харчоблоку ХОКПЛ № 3
Журавльов, С. В.
;
Дроменко, О. Б.
2020
Розробка технології помадних мас із використанням лактози
Черемська, Т. В.
;
Журавльов, С. В.
;
Бріус, О. М.
2013
Розширення асортименту десертів із пінною структурою з використанням нетрадиційної сировини
Журавльов, С. В.
;
Клименко, А. В.
2011
Розширення асортименту перших страв української кухні – борщів
Журавльов, С. В.
;
Дубіна, Є. О.
2015
Розширення асортименту перших страв української кухні – кулешиків (заправних супів)
Журавльов, С. В.
;
Завадська, О. І.
;
Третякова, О. С.
2016
Технологічний тренінг як технологія активного навчання
Ботштейн, Б. Б.
;
Журавльов, С. В.
2011
Технологія фруктових начинок для борошняних кондитерських виробів
Євлаш, В. В.
;
Журавльов, С. В.
;
Цьова, А. О.
2014-05-22
Удосконалення підходів до розробки технологічних карт (ТК) на кулінарну продукцію
Журавльов, С. В.
;
Касілова, Л. О.
;
Шумейко, А. А.
2011
Удосконалення технології виробництва десертної продукції з використанням нетрадиційної сировини
Журавльов, С. В.
;
Ізотова, Н. В.
2015
Удосконалення технології виробництва морозива з використанням м’яти перцевої
Журавльов, С. В.
;
Козаченко, А. П.