Browsing by Author Журавльов, С. В.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 24  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Актуальність експериментального обґрунтування технологічних параметрів рецептур кулінарної продукції лікувального призначенняКасілова, Л. О.,; Журавльов, С. В.; Кабанець, А. А.,; Стародуб, Ж. Ж.
2010Вивчення впливу рецептурного складу сирного продукту м’якого на текстурні характеристикиПерцевой, Ф. В.; Обозна, М. В.; Журавльов, С. В.
2014-05-22До питання нормативного забезпечення змісту технологічних карт на кулінарну продукціюЖуравльов, С. В.; Касілова, Л. О.; Шумейко, А. А.
2013До питання розробки технологічних карт на кулінарну продукціюКрайнюк, Л. М.; Журавльов, С. В.; Касілова, Л. О.
2015Лабораторний практикум із дисципліни "Харчові технології".Перцевой, Ф. В.; Дроменко, О. Б.; Гурський, П. В.; Янчева, М. О.; Камсуліна, Н. В.; Ботштейн, Б. Б.; Трощий, Т. В.; Журавльов, С. В.; Омельченко, С. Б.; Нагорний, О. Ю.; Федак, Н. В.
2013Методична основа формування технологічних тренінгів за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»Ботштейн, Б. Б.; Касілова, Л. О.; Журавльов, С. В.
2015Науково-етнографічне дослідження та адаптація страв східної кухні для закладів УкраїниЖуравльов, С. В.; Богачкін, Д. А.; Тупкаленко, О. В.
2016Оптимізація технологічних режимів обробки перцю солодкого для заморожених напівфабрикатівЖуравльов, С. В.; Гурікова, І. М.; Трощий, Т. В.
2019Перспективи розробки апаратурного оформлення процесів обробки шлунка яловичого перед сушіннямГорєлков, Д. В.; Дмитревський, Д. В.; Журавльов, С. В.
2020Перспективи розробки технології йогуртів безлактознихЧеремська, Т. В.; Журавльов, С. В.; Венжега, Я. М.
2012Розробка збірника на кулінарну продукцію із птиці для харчоблоку ХОКПЛ № 3Журавльов, С. В.; Дроменко, О. Б.
2019Розробка та впорядкування технологічної документації на кулінарну продукцію харчоблоків закладів соціальної сфериЖуравльов, С. В.; Чорна, Н. В.; Федак, Н. В.
2020Розробка технології помадних мас із використанням лактозиЧеремська, Т. В.; Журавльов, С. В.; Бріус, О. М.
2013Розширення асортименту десертів із пінною структурою з використанням нетрадиційної сировиниЖуравльов, С. В.; Клименко, А. В.
2011Розширення асортименту перших страв української кухні – борщівЖуравльов, С. В.; Дубіна, Є. О.
2015Розширення асортименту перших страв української кухні – кулешиків (заправних супів)Журавльов, С. В.; Завадська, О. І.; Третякова, О. С.
2016Технологічний тренінг як технологія активного навчанняБотштейн, Б. Б.; Журавльов, С. В.
2011Технологія фруктових начинок для борошняних кондитерських виробівЄвлаш, В. В.; Журавльов, С. В.; Цьова, А. О.
2014-05-22Удосконалення підходів до розробки технологічних карт (ТК) на кулінарну продукціюЖуравльов, С. В.; Касілова, Л. О.; Шумейко, А. А.
2011Удосконалення технології виробництва десертної продукції з використанням нетрадиційної сировиниЖуравльов, С. В.; Ізотова, Н. В.