Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51553
Title: Розробка збірника на кулінарну продукцію із птиці для харчоблоку ХОКПЛ № 3
Authors: Журавльов, С. В.
Дроменко, О. Б.
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Журавльов С. В., Дроменко О. Б. Розробка збірника на кулінарну продукцію із птиці для харчоблоку ХОКПЛ № 3. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 39-40.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51553
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_39-40.pdf312.28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.