Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28648
Title: Актуальність експериментального обґрунтування технологічних параметрів рецептур кулінарної продукції лікувального призначення
Authors: Кабанець, А. А.,
Стародуб, Ж. Ж.
metadata.dc.contributor.advisor: Касілова, Л. О.,
Журавльов, С. В.
Issue Date: 2013
Publisher: ХДУХТ
Citation: Кабанець А. А., Стародуб Ж. Ж. Актуальність експериментального обґрунтування технологічних параметрів рецептур кулінарної продукції лікувального призначення. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Касілова Л. О., Журавльов С. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 19.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28648
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_18-18.pdf158.63 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.