Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28648
Title: | Актуальність експериментального обґрунтування технологічних параметрів рецептур кулінарної продукції лікувального призначення |
Authors: | Кабанець, А. А., Стародуб, Ж. Ж. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Касілова, Л. О., Журавльов, С. В. |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | ХДУХТ |
Citation: | Кабанець А. А., Стародуб Ж. Ж. Актуальність експериментального обґрунтування технологічних параметрів рецептур кулінарної продукції лікувального призначення. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Касілова Л. О., Журавльов С. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 19. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28648 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_25.04.2013_1_18-18.pdf | 158.63 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.