Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59014
Title: Розробка та впорядкування технологічної документації на кулінарну продукцію харчоблоків закладів соціальної сфери
Authors: Журавльов, С. В.
Чорна, Н. В.
Федак, Н. В.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Журавльов С. В., Чорна Н. В., Федак Н. В. Розробка та впорядкування технологічної документації на кулінарну продукцію харчоблоків закладів соціальної сфери. Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення: тези доп. Міжнар. наук.-метод. конф. до 50-річчя кафедри устаткування харчової і готельної індустрії ім. М. І. Беляєва, 23-24 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 217-218.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59014
ISBN: 978-966-405-478-9
Appears in Collections:Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Inzhenerna_osvita_u_sferi_kharchovoyi_i_hotelnoyi_industriyi_2019_217-218.pdf233.58 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.