Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52704
Title: | Перспективи розробки апаратурного оформлення процесів обробки шлунка яловичого перед сушінням |
Authors: | Горєлков, Д. В. Дмитревський, Д. В. Журавльов, С. В. |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Горєлков Д. В., Дмитревський Д. В., Журавльов С. В. Перспективи розробки апаратурного оформлення процесів обробки шлунка яловичого перед сушінням. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези VI Всеукр. науково-практ. конфренції, 6−7 червня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 5-6 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52704 |
ISBN: | 978-966-405-481-9 |
Appears in Collections: | Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy_PROBLEMY ENERHOEFEKTYVNOSTI_19-6-7.pdf | 147.64 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.