Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24285
Title: Технологія фруктових начинок для борошняних кондитерських виробів
Authors: Цьова, А. О.
metadata.dc.contributor.advisor: Євлаш, В. В.
Журавльов, С. В.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Цьова А. О. Технологія фруктових начинок для борошняних кондитерських виробів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Євлаш В. В., Журавльов С. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 55.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24285
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_55.pdf119.65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.