Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Дроменко, О. Б.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 29
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2020
Визначення вологозв’язувальної здатністі фаршів з додатково введеними білково-жировими емульсіями
Дроменко, О. Б.
;
Янчева, М. О.
2011
Використання стартових бактеріальних культур у виробництві м’ясопродуктів
Дроменко, О. Б.
;
Симоненко, О. О.
2011
Вплив композиції "КріоЛакт" на якісні характеристики ліпідів м’ясних заморожених посічених напівфабрикатів
Янчева, М. О.
;
Дроменко, О. Б.
;
Яковлева, Ю. В.
2011-05-19
Дослідження вливу функціональної емульсійної системи на мікроструктурні характеристики м’ясних заморожених фаршів
Дроменко, О. Б.
;
Янчева, М. О.
2016
Дослідження впливу заморожування-розморожування на мікроструктурні показники м’ясних посічених систем
Янчева, М. О.
;
Дроменко, О. Б.
2014-05-22
Дослідження впливу технологічних чинників на функціонально-технологічні властивості тваринних білків
Камсуліна, Н. В.
;
Гринченко, Н. Г.
;
Дроменко, О. Б.
2019-05-15
Дослідження показників якості посічених напівфабрикатів із м’яса птиці (нагетсів) із використанням комплексного стабілізатора
Большакова, В. А.
;
Дроменко, О. Б.
2023
Дослідження стабільності регульованим вмістом жирової фази
Большакова, В. А.
;
Дроменко, О. Б.
;
Желєва, Т. С.
2016
Дослідження стану вологи м’ясних модельних систем з використанням композицій кріостабілізуючої дії
Янчева, М. О.
;
Погожих, М. І.
;
Дроменко, О. Б.
;
Желєва, Т. С.
2021-04-08
Дослідження теплофізичних характеристик м’язової та жирової тканин свинини під час заморожування-розморожування
Дроменко, О. Б.
;
Богодиця, О. О.
;
Калініна, В. С.
2022
Звіт про науково-дослідну роботу "Наукові та прикладні основи виробництва харчових продуктів з використанням рослинних білків" (остаточний)
Камсуліна, Н. В.
;
Гринченко, Н. Г.
;
Янчева, М. О.
;
Онищенко, В. М.
;
Головко, Т. М.
;
Большакова, В. А.
;
Дроменко, О. Б.
;
Желєва, Т. С.
;
Даюб Антанаус Антанаус Набіх
;
Перцевий, Ф. В.
;
Омельченко, С. Б.
2022
Звіт про науково-дослідну роботу "Розробка технології напівфабрикатів м`ясних реструктурованих заморожених" (остаточний)
Янчева, М. О.
;
Большакова, В. А.
;
Гринченко, Н. Г.
;
Онищенко, В. М.
;
Головко, Т. М.
;
Дроменко, О. Б.
;
Желєва, Т. С.
;
Інжиянц, А. Т.
;
Мороз, Д. Д.
;
Богадиця, О. О.
2015
Лабораторний практикум із дисципліни "Харчові технології".
Перцевой, Ф. В.
;
Дроменко, О. Б.
;
Гурський, П. В.
;
Янчева, М. О.
;
Камсуліна, Н. В.
;
Ботштейн, Б. Б.
;
Трощий, Т. В.
;
Журавльов, С. В.
;
Омельченко, С. Б.
;
Нагорний, О. Ю.
;
Федак, Н. В.
2019
Методика викладання спеціальних дисциплін в умовах сучасної парадигми освіти
Скуріхіна, Л. А.
;
Дроменко, О. Б.
2011-05-19
Можливості використання нетрадиційної субпродуктової сировини в технологіях паштетних консервів
Скуріхіна, Л. А.
;
Большакова, В. А.
;
Дроменко, О. Б.
2023
Обгрунтування раціональних параметрів виробництва сушених виробів з м’яса птиці
Большакова, В. А.
;
Дроменко, О. Б.
;
Онищенко, В. М.
2012
Обґрунтування технології емульсійної системи (ЕС) для цілеспрямованого використання в технологіях м’ясних посічених заморожених напівфабрикатів
Янчева, М. О.
;
Дроменко, О. Б.
2016
Організація роботи студентів у компетентнісній моделі інженерної освіти
Скуріхіна, Л. А.
;
Дроменко, О. Б.
2019
Особливості визначення теплофізичних показників м’ясних систем під час заморожування-розморожування
Янчева, М. О.
;
Потапов, В. О.
;
Дроменко, О. Б.
2021
Особливості маринування під час виготовлення виробів із сушеного м’яса
Большакова, В. А.
;
Дроменко, О. Б.
;
Онищенко, В. М.