Browsing by Author Дроменко, О. Б.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 29  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Визначення вологозв’язувальної здатністі фаршів з додатково введеними білково-жировими емульсіямиДроменко, О. Б.; Янчева, М. О.
2011Використання стартових бактеріальних культур у виробництві м’ясопродуктівДроменко, О. Б.; Симоненко, О. О.
2011Вплив композиції "КріоЛакт" на якісні характеристики ліпідів м’ясних заморожених посічених напівфабрикатівЯнчева, М. О.; Дроменко, О. Б.; Яковлева, Ю. В.
2011-05-19Дослідження вливу функціональної емульсійної системи на мікроструктурні характеристики м’ясних заморожених фаршівДроменко, О. Б.; Янчева, М. О.
2016Дослідження впливу заморожування-розморожування на мікроструктурні показники м’ясних посічених системЯнчева, М. О.; Дроменко, О. Б.
2014-05-22Дослідження впливу технологічних чинників на функціонально-технологічні властивості тваринних білківКамсуліна, Н. В.; Гринченко, Н. Г.; Дроменко, О. Б.
2019-05-15Дослідження показників якості посічених напівфабрикатів із м’яса птиці (нагетсів) із використанням комплексного стабілізатораБольшакова, В. А.; Дроменко, О. Б.
2023Дослідження стабільності регульованим вмістом жирової фазиБольшакова, В. А.; Дроменко, О. Б.; Желєва, Т. С.
2016Дослідження стану вологи м’ясних модельних систем з використанням композицій кріостабілізуючої діїЯнчева, М. О.; Погожих, М. І.; Дроменко, О. Б.; Желєва, Т. С.
2021-04-08Дослідження теплофізичних характеристик м’язової та жирової тканин свинини під час заморожування-розморожуванняДроменко, О. Б.; Богодиця, О. О.; Калініна, В. С.
2022Звіт про науково-дослідну роботу "Наукові та прикладні основи виробництва харчових продуктів з використанням рослинних білків" (остаточний)Камсуліна, Н. В.; Гринченко, Н. Г.; Янчева, М. О.; Онищенко, В. М.; Головко, Т. М.; Большакова, В. А.; Дроменко, О. Б.; Желєва, Т. С.; Даюб Антанаус Антанаус Набіх; Перцевий, Ф. В.; Омельченко, С. Б.
2022Звіт про науково-дослідну роботу "Розробка технології напівфабрикатів м`ясних реструктурованих заморожених" (остаточний)Янчева, М. О.; Большакова, В. А.; Гринченко, Н. Г.; Онищенко, В. М.; Головко, Т. М.; Дроменко, О. Б.; Желєва, Т. С.; Інжиянц, А. Т.; Мороз, Д. Д.; Богадиця, О. О.
2015Лабораторний практикум із дисципліни "Харчові технології".Перцевой, Ф. В.; Дроменко, О. Б.; Гурський, П. В.; Янчева, М. О.; Камсуліна, Н. В.; Ботштейн, Б. Б.; Трощий, Т. В.; Журавльов, С. В.; Омельченко, С. Б.; Нагорний, О. Ю.; Федак, Н. В.
2019Методика викладання спеціальних дисциплін в умовах сучасної парадигми освітиСкуріхіна, Л. А.; Дроменко, О. Б.
2011-05-19Можливості використання нетрадиційної субпродуктової сировини в технологіях паштетних консервівСкуріхіна, Л. А.; Большакова, В. А.; Дроменко, О. Б.
2023Обгрунтування раціональних параметрів виробництва сушених виробів з м’яса птиціБольшакова, В. А.; Дроменко, О. Б.; Онищенко, В. М.
2012Обґрунтування технології емульсійної системи (ЕС) для цілеспрямованого використання в технологіях м’ясних посічених заморожених напівфабрикатівЯнчева, М. О.; Дроменко, О. Б.
2016Організація роботи студентів у компетентнісній моделі інженерної освітиСкуріхіна, Л. А.; Дроменко, О. Б.
2019Особливості визначення теплофізичних показників м’ясних систем під час заморожування-розморожуванняЯнчева, М. О.; Потапов, В. О.; Дроменко, О. Б.
2021Особливості маринування під час виготовлення виробів із сушеного м’ясаБольшакова, В. А.; Дроменко, О. Б.; Онищенко, В. М.