Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38296
Title: Дослідження стабільності регульованим вмістом жирової фази
Authors: Большакова, В. А.
Дроменко, О. Б.
Желєва, Т. С.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Большакова В. А., Дроменко О. Б., Желєва Т. С. Дослідження стабільності регульованим вмістом жирової фази. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 11-12
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38296
Appears in Collections:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-12-13.pdf139.94 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.