Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36738
Title: Обгрунтування раціональних параметрів виробництва сушених виробів з м’яса птиці
Authors: Большакова, В. А.
Дроменко, О. Б.
Онищенко, В. М.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Большакова В. А., Дроменко О. Б., Онищенко В. М. Обгрунтування раціональних параметрів виробництва сушених виробів з м’яса птиці. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доповідей Всеукр. науково-практ. конф., 8 червня 2023р.; Харків: ДБТУ, 2023. С. 9-10
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36738
Appears in Collections:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Probl_enerhoefek_yak_materialy_23-9-10.pdf137.85 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.