Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/36738
Title: | Обгрунтування раціональних параметрів виробництва сушених виробів з м’яса птиці |
Authors: | Большакова, В. А. Дроменко, О. Б. Онищенко, В. М. |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Большакова В. А., Дроменко О. Б., Онищенко В. М. Обгрунтування раціональних параметрів виробництва сушених виробів з м’яса птиці. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доповідей Всеукр. науково-практ. конф., 8 червня 2023р.; Харків: ДБТУ, 2023. С. 9-10 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36738 |
Appears in Collections: | Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Probl_enerhoefek_yak_materialy_23-9-10.pdf | 137.85 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.