Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22176
Title: Дослідження теплофізичних характеристик м’язової та жирової тканин свинини під час заморожування-розморожування
Authors: Богодиця, О. О.
Калініна, В. С.
metadata.dc.contributor.advisor: Дроменко, О. Б.
Issue Date: 8-Apr-2021
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Богодиця О. О., Калініна В. С. Дослідження теплофізичних характеристик м’язової та жирової тканин свинини під час заморожування-розморожування. Наук. кер. О. Б. Дроменко. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 44
Series/Report no.: Актуальні проблеми та перспективні напрями в технології м’яса та м’ясопродуктів;Секція 3
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22176
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_08.04.21-44.pdf130.94 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.