Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59635
Title: Дослідження впливу емульсійної системи на зміни в ліпідній фракції напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених
Authors: Янчева, М. О.
Дроменко, О. Б.
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Янчева М. О., Дроменко О. Б. Дослідження впливу емульсійної системи на зміни в ліпідній фракції напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 248-249.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59635
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zb12.11.2014-249.pdf129.11 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.