Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31354
Title: Можливості використання нетрадиційної субпродуктової сировини в технологіях паштетних консервів
Authors: Скуріхіна, Л. А.
Большакова, В. А.
Дроменко, О. Б.
Issue Date: 19-May-2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Скуріхіна Л.А., Большакова В.А., Дроменко О.Б. Можливості використання нетрадиційної субпродуктової сировини в технологіях паштетних консервів. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 114
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31354
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy dop. Mizhnar. nauk._prakt. konf. 19.05.2011 r_1-114.pdf198.4 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.