Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5250
Title: Вплив композиції "КріоЛакт" на якісні характеристики ліпідів м’ясних заморожених посічених напівфабрикатів
Authors: Янчева, М. О.
Дроменко, О. Б.
Яковлева, Ю. В.
Keywords: «КріоЛакт»;м’ясні заморожені посічені напівфабрикати;якісні характеристики
Issue Date: 2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Янчева М. О., Дроменко О. Б., Яковлева Ю. В. Вплив композиції "КріоЛакт" на якісні характеристики ліпідів м’ясних заморожених посічених напівфабрикатів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 103-108.
Abstract: Підтверджено вплив композиції кріопротекторної дії «КріоЛакт» на швидкість протікання окислювальних процесів ліпідів м’ясних заморожених посічених напівфабрикатів, а саме – досліджено динаміку зміни перекисного, кислотного, тіабарбітурового чисел.
Confirmed the influence of cryoprotective composition of the "KrioLakt" on the rate of occurrence of oxidative processes, namely the dynamics of changes of peroxide, acid, tiabarbiturs numbers.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5250
Appears in Collections:Випуск 2 (14)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_2_15.pdf250.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.