Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64078
Title: Звіт про науково-дослідну роботу «Наукові та практичні аспекти запровадження принципів ощадливого виробництва (Lean Production) в технологіях продукції м’ясопереробної галузі» (остаточний)
Authors: Онищенко, В. М.
Черевко, О. І.
Гринченко, Н. Г.
Янчева, М. О.
Головко, Т. М.
Большакова, В. А.
Дроменко, О. Б.
Желєва, Т. С.
Онищенко, А. В.
Інжиянц, С. Т.
Янушкевич, О. І.
Біляєв, В. О.
Шолудько, С. О.
Keywords: харчові плівки;кишкова сировина;яловичі череви;теплова коагуляція;міцність;когезійний шов
Issue Date: 2024
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Онищенко В. М., Черевко О. І., Гринченко Н. Г., Янчева М. О., Головко Т. М., Большакова В. А., Дроменко О. Б., Желєва Т. С., Онищенко А. В., Інжиянц С. Т., Янушкевич О. І., Біляєв В. О., Шолудько С. О. Звіт про науково-дослідну роботу «Наукові та практичні аспекти запровадження принципів ощадливого виробництва (Lean Production) в технологіях продукції м’ясопереробної галузі» (остаточний). Харків: ДБТУ, 2024. 97 с.
Series/Report no.: ;0123U100194
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64078
Appears in Collections:Звіти НДР

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Zvit_0123U100194_Onyshchenko_VM.pdf16.14 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.