Випуск 2 (16) : [63] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 63
Дата випускуНазваАвтор(и)
2012Аналіз особливостей системи електронної комерціїЗемлянко, Ю. В.
2012Використання програмного пакета Macromedia Author Ware 7.0 для розробки комп’ютерних засобів навчання з дисципліни "Харчова хімія"Пілюгіна, І. С.; Кузнецова, Т. О.
2012Застосування інформаційних технологій для визначення густини виробів неправильної геометричної формиЗахаренко, В. О.; Кір’яков, Ю. К.
2012Перспективи розвитку ринку послуг в УкраїніГоловко, Т. М.; Попова, Т. М.; Віннікова, В. О.
2012Стан та проблеми розвитку книговидання в УкраїніГоловко, М. П.; Кіптела, Л. В.; Сорокіна, С. В.; Акмен, В. О.
2012Вплив теплової обробки на зміну кольоропараметричних характеристик плодів яблукДубініна, А. А.; Щербакова, Т. В.; Попова, Т. М.; Гапонцева, О. В.
2012Аналіз харчової цінності ріпаку та продуктів його переробки як перспективної сировини для харчової промисловостіКруль, В. О.
2012Обґрунтування режимів процесу промивання водою фаршу з коропаМаєвська, Т. М.; Віннов, О. С.
2012Дослідження вмісту мінеральних домішок і їхнього впливу на якість горілки, що реалізується на ринку УкраїниОносова, І. А.; Рачинська, З. П.
2012Вплив інгібіторів α-амілази квасолі на засвоюваність квасолевого пюре як компонента м’ясних січених напівфабрикатівМолоканова, Л. В.; Лукомський, Ю. О.
2012Визначення карбонільних сполук у харчових продуктахДубова, Г. Є.; Овчіннікова, С. О.
2012Волокноподібні неперетравні олігосахариди – перспективний клас пребіотиківЛисогор, Т. А.; Ліганенко, М. Г.
2012Наукові аспекти комплексного перероблення овочевих та баштанних культурМазуренко, І. К.; Філіпова, Л. Ю.; Ракуленко, Н. А.
2012Задача розміщення n-паралелепіпедів. Математична модель задачі та її особливостіСофронова, М. С.
2012Спосіб отримання бета-глюкану клітинних стінок дріжджів роду Saccharomycess cerevisieЧерно, Н. К.; Шапкіна, К. І.; Коваленко, О. В.
2012Порівняльна характеристика хімічного складу морфологічних частин Agaricus bisporusЧерно, Н. К.; Озоліна, С. О.; Нікітіна, О. В.
2012Отримання білок-полісахаридного комплексу та його характеристикаЧерно, Н. К.; Гураль, Л. С.; Ломака, О. В.
2012Аналіз сучасних методів ідентифікації винних виробівБогза, С. Л.; Суйков, С. Ю.; Брановицька, Т. Ю.; Толстенко, Д. П.; Матвійчук, Г. В.
2012Ферментація топінамбура для отримання продуктів харчування спрямованої діїТележенко, Л. М.; Біленька, І. Р.; Буланша, Н. А.
2012Шампіньйони коричневого штаму: якість плодових тіл різної стадії стиглостіДятлов, В. В.; Аксьонова, Н. О.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 63