Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 63
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2012 | Аналіз особливостей системи електронної комерції | Землянко, Ю. В. |
2012 | Використання програмного пакета Macromedia Author Ware 7.0 для розробки комп’ютерних засобів навчання з дисципліни "Харчова хімія" | Пілюгіна, І. С.; Кузнецова, Т. О. |
2012 | Застосування інформаційних технологій для визначення густини виробів неправильної геометричної форми | Захаренко, В. О.; Кір’яков, Ю. К. |
2012 | Перспективи розвитку ринку послуг в Україні | Головко, Т. М.; Попова, Т. М.; Віннікова, В. О. |
2012 | Стан та проблеми розвитку книговидання в Україні | Головко, М. П.; Кіптела, Л. В.; Сорокіна, С. В.; Акмен, В. О. |
2012 | Вплив теплової обробки на зміну кольоропараметричних характеристик плодів яблук | Дубініна, А. А.; Щербакова, Т. В.; Попова, Т. М.; Гапонцева, О. В. |
2012 | Аналіз харчової цінності ріпаку та продуктів його переробки як перспективної сировини для харчової промисловості | Круль, В. О. |
2012 | Обґрунтування режимів процесу промивання водою фаршу з коропа | Маєвська, Т. М.; Віннов, О. С. |
2012 | Дослідження вмісту мінеральних домішок і їхнього впливу на якість горілки, що реалізується на ринку України | Оносова, І. А.; Рачинська, З. П. |
2012 | Вплив інгібіторів α-амілази квасолі на засвоюваність квасолевого пюре як компонента м’ясних січених напівфабрикатів | Молоканова, Л. В.; Лукомський, Ю. О. |
2012 | Визначення карбонільних сполук у харчових продуктах | Дубова, Г. Є.; Овчіннікова, С. О. |
2012 | Волокноподібні неперетравні олігосахариди – перспективний клас пребіотиків | Лисогор, Т. А.; Ліганенко, М. Г. |
2012 | Наукові аспекти комплексного перероблення овочевих та баштанних культур | Мазуренко, І. К.; Філіпова, Л. Ю.; Ракуленко, Н. А. |
2012 | Задача розміщення n-паралелепіпедів. Математична модель задачі та її особливості | Софронова, М. С. |
2012 | Спосіб отримання бета-глюкану клітинних стінок дріжджів роду Saccharomycess cerevisie | Черно, Н. К.; Шапкіна, К. І.; Коваленко, О. В. |
2012 | Порівняльна характеристика хімічного складу морфологічних частин Agaricus bisporus | Черно, Н. К.; Озоліна, С. О.; Нікітіна, О. В. |
2012 | Отримання білок-полісахаридного комплексу та його характеристика | Черно, Н. К.; Гураль, Л. С.; Ломака, О. В. |
2012 | Аналіз сучасних методів ідентифікації винних виробів | Богза, С. Л.; Суйков, С. Ю.; Брановицька, Т. Ю.; Толстенко, Д. П.; Матвійчук, Г. В. |
2012 | Ферментація топінамбура для отримання продуктів харчування спрямованої дії | Тележенко, Л. М.; Біленька, І. Р.; Буланша, Н. А. |
2012 | Шампіньйони коричневого штаму: якість плодових тіл різної стадії стиглості | Дятлов, В. В.; Аксьонова, Н. О. |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 63