Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4559
Title: Вплив теплової обробки на зміну кольоропараметричних характеристик плодів яблук
Authors: Дубініна, А. А.
Щербакова, Т. В.
Попова, Т. М.
Гапонцева, О. В.
Keywords: яблука;теплова обробка;кольоропараметричні характеристики
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Дубініна А. А., Щербакова Т. В., Попова Т. М., Гапонцева О. В. Вплив теплової обробки на зміну кольоропараметричних характеристик плодів яблук. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 383-390.
Abstract: Наведено результати використання спектрофотометричного методу для оцінки кольору плодів яблук за допомогою кольоропараметричних характеристик.
There are given the color estimation results of apples by means of spectrophotometric characteristics.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4559
Appears in Collections:Випуск 2 (16)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_2_60.pdf299.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.