Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4559
Title: | Вплив теплової обробки на зміну кольоропараметричних характеристик плодів яблук |
Authors: | Дубініна, А. А. Щербакова, Т. В. Попова, Т. М. Гапонцева, О. В. |
Keywords: | яблука;теплова обробка;кольоропараметричні характеристики |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Дубініна А. А., Щербакова Т. В., Попова Т. М., Гапонцева О. В. Вплив теплової обробки на зміну кольоропараметричних характеристик плодів яблук. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 383-390. |
Abstract: | Наведено результати використання спектрофотометричного методу
для оцінки кольору плодів яблук за допомогою кольоропараметричних
характеристик. There are given the color estimation results of apples by means of spectrophotometric characteristics. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4559 |
Appears in Collections: | Випуск 2 (16) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_2_60.pdf | 299.75 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.