Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4555
Title: | Обґрунтування режимів процесу промивання водою фаршу з коропа |
Authors: | Маєвська, Т. М. Віннов, О. С. |
Keywords: | фарш з коропа;промивання водою;білкові компоненти;промивання |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Маєвська Т. М., Віннов О. С. Обґрунтування режимів процесу промивання водою фаршу з коропа. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 368-375. |
Abstract: | Досліджено вплив кратності промивань, гідромодуля та температури
промивної рідини на розчинність білкових компонентів фаршу з коропа. The influence of the multiplicity of washes, liquor ratio and temperature on thesolubility of the lavage fluid protein components of carp mass. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4555 |
Appears in Collections: | Випуск 2 (16) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_2_58.pdf | 422.21 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.