Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4555
Title: Обґрунтування режимів процесу промивання водою фаршу з коропа
Authors: Маєвська, Т. М.
Віннов, О. С.
Keywords: фарш з коропа;промивання водою;білкові компоненти;промивання
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Маєвська Т. М., Віннов О. С. Обґрунтування режимів процесу промивання водою фаршу з коропа. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 368-375.
Abstract: Досліджено вплив кратності промивань, гідромодуля та температури промивної рідини на розчинність білкових компонентів фаршу з коропа.
The influence of the multiplicity of washes, liquor ratio and temperature on thesolubility of the lavage fluid protein components of carp mass.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4555
Appears in Collections:Випуск 2 (16)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_2_58.pdf422.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.