Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4552
Title: Дослідження вмісту мінеральних домішок і їхнього впливу на якість горілки, що реалізується на ринку України
Authors: Оносова, І. А.
Рачинська, З. П.
Keywords: горілка;вода;мінеральні домішки;якість горілки
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Оносова І. А., Рачинська З. П. Дослідження вмісту мінеральних домішок і їхнього впливу на якість горілки, що реалізується на ринку України. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 361-367.
Abstract: Наведено результати дослідження вмісту мінеральних домішок технологічної води в горілці, яка реалізується на ринку м. Донецька, оцінено їхній вплив на якість горілки.
The results of investigations of mineral impurities content of process water in the vodka, sold in the market in Donetsk, assessed their impact on the quality of vodka.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4552
Appears in Collections:Випуск 2 (16)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_2_57.pdf370.63 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.