Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4538
Title: Порівняльна характеристика хімічного складу морфологічних частин Agaricus bisporus
Authors: Черно, Н. К.
Озоліна, С. О.
Нікітіна, О. В.
Keywords: Agaricus bisporus;печериці;білкові речовини;меланіни;ліпіди;вуглеводи
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Черно Н. К., Озоліна С. О., Нікітіна О. В. Порівняльна характеристика хімічного складу морфологічних частин Agaricus bisporus. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 315-320.
Abstract: Показано, що морфологічні частини печериць (Agaricus bisporus) відрізняються за хімічним складом. Установлено, що шапинки характеризуються більш високим вмістом білкових речовин, меланінів та ліпідів, а ніжки – вуглеводів.
It is shown that the morphological parts of the mushrooms (Agaricus bisporus) are different in the chemical composition. The content of proteins, lipids and melanins in the caps is higher than the one in the stipes but they have the higher carbohydrates level than the caps.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4538
Appears in Collections:Випуск 2 (16)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_2_50.pdf255.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.