Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4536
Title: Отримання білок-полісахаридного комплексу та його характеристика
Authors: Черно, Н. К.
Гураль, Л. С.
Ломака, О. В.
Keywords: арабіногалактан;бромелайн;ферменти;полісахариди
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Черно Н. К., Гураль Л. С., Ломака О. В. Отримання білок-полісахаридного комплексу та його характеристика. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 309-315.
Abstract: Отримано комплекс арабіногалактану з протеолітичним ферментом бромелайном. Визначено умови комплексоутворення, за яких має місце максимальне збереження активності ферменту. Надано характеристику фізико-хімічних властивостей імобілізованого ферменту. Методами гель проникаючої хроматографії та ІЧ-спектроскопії досліджено процес взаємодії полісахариду з ферментом.
The complex of arabinogalactan with bromeline proteolytic enzyme has been received. The conditions of the complex formation, under which maximal preservation of the enzyme activity occurs, are defined. The characteristic of physical and chemical peculiaritiesof imobilized enzyme is given. With the method of gel penetrating chromatography and infrared spectroscopy the interactionprocess of the polysaccharide with the enzyme has been researched.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4536
Appears in Collections:Випуск 2 (16)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_2_49.pdf307.39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.