Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4530
Title: Аналіз сучасних методів ідентифікації винних виробів
Authors: Богза, С. Л.
Суйков, С. Ю.
Брановицька, Т. Ю.
Толстенко, Д. П.
Матвійчук, Г. В.
Keywords: ідентифікація;винні вироби;виноробна галузь України;вино
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Богза С. Л., Суйков С. Ю., Брановицька Т. Ю., Толстенко Д. П., Матвійчук Г. В. Аналіз сучасних методів ідентифікації винних виробів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 301-309.
Abstract: Розглянуто питання сучасних методів ідентифікації національних винних виробів, визначено їх можливості. Установлено недоліки чинної нормативно-правової бази, що регламентує виноробну галузь України.
Established the problem of modern methods to identify wine products, determine their capabilities. Established deficiencies of the regulatory framework governing the wine industry of Ukraine.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4530
Appears in Collections:Випуск 2 (16)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_2_48.pdf271.85 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.