Випуск 2 (16) : [63] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 63
Issue DateTitleAuthor(s)
2012Дослідження можливості використання альтернативних джерел кальцію в технології м’ясопродуктівПешук, Л. В.; Галенко, О. О.; Будник, Н. В.
2012Математичне моделювання вмісту інгредієнтів у рецептурі кексу зі збалансованим складом есенціальних нутрієнтівСамохвалова, О. В.; Крутовий, Ж. А.; Запаренко, Г. В.
2012Проектування складу полікомпонентних продуктів функціонального призначення для людей розумової праціПересічний, М. І.; Магалецька, І. А.
2012Порівняння швидкості просолювання рибної сировини залежно від температури м’язової тканини за різних способів солінняДубініна, А. А.; Хацкевич, Ю. М.
2012Автоматизація формування статистичних розподілів вибірокСинєкоп, М. С.; Вермійчук, М. М.
2012Дослідження вологовмісту шроту олійних рослинДьяков, О. Г.; Торяник, О. І.; Свідло, К. В.
2012Дослідження впливу молекулярної рухливості на вимірювання часу спін-спінової релаксаціїТоряник, О. І.; Дьяков, О. Г.; Некрасова, А. Ю.
2012Вивчення впливу рецептурних компонентів препарату "Афлуфіт" на кінетику структуроутворення пектинових драглівПерцевой, Ф. В.; Кузнецова, Т. О.; Дмитрієвський, Д. І.; Немятих, О. Д.
2012Визначення природного впливу на хімічний склад гарбузових овочів, вирощених із урахуванням сучасних напрямів біофортифікаціїДейниченко, Г. В.; Юдічева, О. П.
2012Аналіз існуючих методів та методик визначення вітаміну С у рослинній сировиніЄвлаш, В. В.; Отрошко, Н. О.; Вакшуль, З. В.
2012Колориметричний аналіз компонентів борщової заправкиОдарченко, А. М.
2012Технологія отримання соняшникової олії з підвищеною біологічною цінністюУсатюк, С. І.; Пелехова, Л. С.
2012Динаміка міцнісних властивостей натуральних ковбасних оболонок після обробки водними екстрактами рослинДоманова, О. В.; Шубіна, Л. Ю.
2012Збагачення молочного морозива з козиного молока вітаміном CБондаренко, Т. А.; Рижкова, Т. М.; Прудніков, В. Г.
2012Порівняльна характеристика системи стандартів якості пшениці в Україні та країнах ЄСОносова, І. А.; Бровко, О. Г.
2012Визначення можливості застосування еламіну у виробництві бісквіта як стабілізатораДюкарева, Г. І.; Гасанова, А. Е.
2012Аналіз харчової та біологічної цінності раціонів лікувально-профілактичної дії без м’яса та рибиКрутовий, Ж. А.; Касілова, Л. О.; Приказчикова, Ю. Ю.; Запаренко, Г. В.
2012Актуальні питання ідентифікації коричневого тростинного цукруДубініна, А. А.; Овчиннікова, І. Ф.; Круглова, О. С.
2012Визначення хімічного складу господарсько-ботанічних сортів редьки, поширених у Східній УкраїніДубініна, А. А.; Селютіна, Г. А.; Гапонцева, О. В.
2012Оцінка безпечності ягідних напівфабрикатівОдарченко, М. С.; Одарченко, Д. М.; Кудряшов, А. І.; Сюсель, О. О.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 63