Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 63
Issue Date | Title | Author(s) |
2012 | Дослідження можливості використання альтернативних джерел кальцію в технології м’ясопродуктів | Пешук, Л. В.; Галенко, О. О.; Будник, Н. В. |
2012 | Математичне моделювання вмісту інгредієнтів у рецептурі кексу зі збалансованим складом есенціальних нутрієнтів | Самохвалова, О. В.; Крутовий, Ж. А.; Запаренко, Г. В. |
2012 | Проектування складу полікомпонентних продуктів функціонального призначення для людей розумової праці | Пересічний, М. І.; Магалецька, І. А. |
2012 | Порівняння швидкості просолювання рибної сировини залежно від температури м’язової тканини за різних способів соління | Дубініна, А. А.; Хацкевич, Ю. М. |
2012 | Автоматизація формування статистичних розподілів вибірок | Синєкоп, М. С.; Вермійчук, М. М. |
2012 | Дослідження вологовмісту шроту олійних рослин | Дьяков, О. Г.; Торяник, О. І.; Свідло, К. В. |
2012 | Дослідження впливу молекулярної рухливості на вимірювання часу спін-спінової релаксації | Торяник, О. І.; Дьяков, О. Г.; Некрасова, А. Ю. |
2012 | Вивчення впливу рецептурних компонентів препарату "Афлуфіт" на кінетику структуроутворення пектинових драглів | Перцевой, Ф. В.; Кузнецова, Т. О.; Дмитрієвський, Д. І.; Немятих, О. Д. |
2012 | Визначення природного впливу на хімічний склад гарбузових овочів, вирощених із урахуванням сучасних напрямів біофортифікації | Дейниченко, Г. В.; Юдічева, О. П. |
2012 | Аналіз існуючих методів та методик визначення вітаміну С у рослинній сировині | Євлаш, В. В.; Отрошко, Н. О.; Вакшуль, З. В. |
2012 | Колориметричний аналіз компонентів борщової заправки | Одарченко, А. М. |
2012 | Технологія отримання соняшникової олії з підвищеною біологічною цінністю | Усатюк, С. І.; Пелехова, Л. С. |
2012 | Динаміка міцнісних властивостей натуральних ковбасних оболонок після обробки водними екстрактами рослин | Доманова, О. В.; Шубіна, Л. Ю. |
2012 | Збагачення молочного морозива з козиного молока вітаміном C | Бондаренко, Т. А.; Рижкова, Т. М.; Прудніков, В. Г. |
2012 | Порівняльна характеристика системи стандартів якості пшениці в Україні та країнах ЄС | Оносова, І. А.; Бровко, О. Г. |
2012 | Визначення можливості застосування еламіну у виробництві бісквіта як стабілізатора | Дюкарева, Г. І.; Гасанова, А. Е. |
2012 | Аналіз харчової та біологічної цінності раціонів лікувально-профілактичної дії без м’яса та риби | Крутовий, Ж. А.; Касілова, Л. О.; Приказчикова, Ю. Ю.; Запаренко, Г. В. |
2012 | Актуальні питання ідентифікації коричневого тростинного цукру | Дубініна, А. А.; Овчиннікова, І. Ф.; Круглова, О. С. |
2012 | Визначення хімічного складу господарсько-ботанічних сортів редьки, поширених у Східній Україні | Дубініна, А. А.; Селютіна, Г. А.; Гапонцева, О. В. |
2012 | Оцінка безпечності ягідних напівфабрикатів | Одарченко, М. С.; Одарченко, Д. М.; Кудряшов, А. І.; Сюсель, О. О. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 63